Search
Close this search box.

Stagelopen bij het NewMedia Centre | TU Delft

Ben jij op zoek naar een toffe stage waarbij je zelf op pad gaat met de camera om content te schieten? Of ben jij organisatorisch een superster en regel jij graag alles rondom de productie van onze video’s? Het NewMedia Centre (NMC) is hét productiebedrijf van de TU Delft en heeft twee stageplaatsen beschikbaar. Kijk hieronder voor meer informatie!

 

Stageplaats 1: Videoproductie (opleiding AV-Specialist)

Wil jij draaien met een gloednieuwe URSA 12K op je schouders tijdens bijv. een evenementen dag op de TU Delft Campus? LOOK NO FURTHER! Als stagiaire videoproductie ben je elke dag bezig met het maken van toffe videocontent met de nieuwste apparatuur. Je werk varieert van het assisteren van de NMC video-crew op locatie, het spotten van het geschoten beeld, het maken van voormontages of als je de juiste skills hebt; zelf op pad om beelden te draaien en zelf een eindmontage voor onze klant maken. Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan, maar word je ook geholpen als je iets nieuws wilt leren van onze ervaren crew.

Kijk hier voor voorbeelden van ons werk: https://newmediacentre.tudelft.nl/video/


Stageplaats 2: Productie assistent (opleiding Media Manager)

Alles begint bij een eerste idee. De kleinste ideeën kunnen uitgroeien tot waanzinnige producties als er een goede samenwerking is tussen klant en ons productieteam. Tijdens je stage leer je hoe belangrijk het is om goed met de klant te communiceren en duidelijke afspraken te maken. Van het uitwerken van een concept, het maken van callsheets, het regelen van locatiescouts, het extra inhuren van apparatuur tot het zover is en je meegaat met de ploeg op de draaidag om te overzien dat alles in goede banen verloopt zoals jij het gepland had. Bij het NMC krijg je de vrijheid om te groeien en zelfstandig producties aan te pakken, maar kun je ook altijd meekijken hoe onze ervaren producers werken. Elke dag is anders en jij wordt tijdens je stage een belangrijk onderdeel van ons team!

Kijk hier voor voorbeelden van ons werk: https://newmediacentre.tudelft.nl/video/

Ben je enthousiast geworden na het lezen en zie je jezelf al als onderdeel van onze video crew? Of beschik jij over skills waarvan wij niet weten dat we ze nodig hebben? Stuur dan snel een mailtje met je CV en een videoreel naar: newmediacentre@tudelft.nl. Vergeet er niet bij te zetten vanaf wanneer je stage wilt komen lopen. Wij nemen contact met je op!