Internship (stage)

Ben jij op zoek naar een toffe stage waarbij je zelf op pad gaat met een camera om mooie beelden te schieten? Of wat dacht je van het regisseren van opnames in onze greenscreen studio met hoogleraren en professoren van de TU Delft? Het NewMedia Centre is het productiebedrijf van de TU Delft en heeft per half jaar twee stageplaatsen beschikbaar. Kijk hieronder voor meer informatie!

 

Stageplaats 1: Videoproductie 

Wil jij draaien met een gloednieuwe URSA 12K op je schouders tijdens bijv. een evenementen dag op de TU Delft Campus? LOOK NO FURTHER! Als stagiaire videoproductie ben je elke dag bezig met het maken van toffe videocontent met de nieuwste apparatuur. Je werk varieert van het assisteren van de NMC video-crew op locatie, het spotten van het geschoten beeld, het maken van voormontages of als je de juiste skills hebt; zelf op pad om beelden te draaien en zelf een eindmontage voor onze klant maken. Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan, maar word je ook geholpen als je iets nieuws wilt leren van onze ervaren crew.

 

Stageplaats 2: Greenscreen studio

We hebben een state-of-the-art, 3 camera greenscreen studio met eigen regieruimte. Gaat jouw hart sneller kloppen van (heel veel) knopjes en weet jij altijd de juiste belichting te vinden om onze klanten in de studio goed uit te lichten? Tijdens deze stage loop je eerst mee met onze regisseurs om van hen het vak en de techniek achter onze studio te leren. Daarna mag je zelf aan de slag! Wist je dat we zo’n 700 tot 1000 video’s per jaar produceren in onze studio? Dat is flink doorwerken dus! Dit varieert van lesmateriaal, online cursussen of “NOS-op-3” achtige explainer video’s. Natuurlijk moeten al deze opnames ook gemonteerd worden; dit doe je dan achter je eigen bureau waar je met een snelle workflow alle video’s klaar maakt voordat ze naar de klant gaan.

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen en zie je jezelf al gaan als cameravrouw/man? Of ben je misschien een topper in het monteren van video’s en wil je ons laten zien hoe goed je daarin bent? Of beschik jij over skills waarvan wij niet weten dat we ze nodig hebben? Stuur dan snel een mailtje met je CV en een videoreel naar: newmediacentre@tudelft.nl. Vergeet er niet bij te zetten vanaf wanneer je stage wilt komen lopen. Wij nemen contact met je op!